Site Adresi : satıldı Site Fiyatı :3.999 TL 2.999 TL ( indirim 31.08.2023 tarihine kadar geçerlidir)
Sitenin aylık getirisi: Yok Sitenin açılış tarihi: 01.06.2023 DA / PA Değerleri: 3/4
Kategori / sitenin içeriği: Ne iyi Gider Konsept İçerik
Günlük hit sayısı: 10
Ziyaretçi kaynağı: %90 google
Domainin yaşı: 55 Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet Hosting dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: WordPress BirTekno Teması
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: # Alan adı 1 yıllık olarak kayıt edilmiştir. # Otoriter ve markalaşacak bir alan adına sahiptir. # Wordpress tabanlı ve içerisinde lisanslı gerekli olan tüm eklentileri kuruludur. Rankmath, Perfmatters, İmagify VB. # 249 TL değerinde Birtekno teması kuruludur. # Siteye girilen her içerik facebook, twitter, pinterest, tumblr, linkedin, scoopit gibi platformlarda manuel olarak paylaşılmıştır. Analiystic dahil tüm sosyal medya hesapları tek bir maile bağlıdır bu mail tarafınıza iletilecektir. # Adsense başvurusu yapılmadı hiç direk kabul edilecektir.
Alan adı konsept olarak mükemmel bir alan adıdır. Örnek içerikleri gördüğünüz üzere ev hanımlarının da sıklıkla arattığı konularda içerik girişi yaptığınızda iyi yerlere gelecek bir sitedir. Tüm sosyal medya hesapları tek bir mail hesabına bağlıdır. Vereceğim mail hesabı ile console dahil diğer tüm hesapları yönetebilirsiniz. Siteyle ilgili kurulması gereken ve ayarlanması gereken tüm ayarlar yapılmıştır.
Sormak istediğiniz detayları PM veya imzamdaki Whatsapp üzerinden sorabilirsiniz.
İçerik girişlerine devam ediyorum bu arada, ilerleyen süreçlerde büyük markalarla iş birliği yapmaya açık bir proje arkadaşlar reklam ve iş birliği için bu projeyi tercih edebilirsiniz. Projeyi belirli bir konuma getirdikten sonra markalarla iletişime geçin. Örnek vermek gerekirse dominos pizza ile iletişim kurun reklam çalışması hazırlayın sitenin belirli yerlerine banner reklam serpiştirin yada kendi reklam türünüzü seçin atıyorum menüye dominos pizza logosu ekleyin ve pizza ile ilgili içerikler girin oraya sürekli. Slogan olarak '' Buz gibi kolanın yanına ne iyi gider, tabi ki dominos pizza'' şeklinde seçin. Yani bu tamamen hayal gücünüze kalmış ben size sadece kafanızda canlansın diye örnek verdim. Adsense reklamlarını hedeflemek yerine bu tarz bir kazanç yöntemi tercih edilebilir bir proje.