Son cümlesine kadar katılıyorum. Hem ekonomik hem de sosyolojik açıdan artık yurt dışındakilerle çalışmak istediğimden projelerimi, işlerimi yurt dışı odaklı yapıyorum. Ülkemi çok seven biriyim fakat güncel durumlar artık her şeyi ve herkesi katlanılması zor bir hale getiriyor.
Haftalık 15-20K market alışverişi yapabiliyorsanız muhtemelen yurt dışına çıkabilecek finansmana, forum içinden de tanıdığım kadarıyla da bunu yapabilecek vizyona sahipsinizdir. Bence bu fikri bi değerlendirin.
İmkanım olursa ben de değerlendirmeyi düşünüyorum.
Hocam bizim ülke güzel eş dost herkes burada. Bende Ailevi değerlere çok önem veren biriyim. Bu yüzden kurtuluş olarak daha çok kazanmayı hedefledim. Şükür Allah herkese daha çok versin bana dokunan bir şey yok ama Toplum Ahlakı çok bozuldu tek sinirim öfkem ona.
Hollanda yazdığı için şubesi ona istinaden dedim geçenlerde birisi gelmiş Türkiye çok güzel diyor başka birisi Almanya'dan gelmiş arkadaşın arkadaşı çok güzel diyor erdoğana dua ediyordu öyle gider iyi ki akp var diyordu
Bağlı kuruluşlarım, şirketlerim ve hizmetlerim hollanda üzerinde olduğu için öyle yazıyor hocam. Ama düşüncenize katılıyorum.
Millet burada aç wisky balık diyorsun utanmaz adam (!)
Köpek gibi çalıştık paşalar gibide yerim valla
valla biz millet olarak ucu bize dokunana kadar karşı çıkarız sonra destekleriz. bu da güzel bi örnek olmuş...
İnsanların hayatlarını kurtarmak için yurt dışına gitmelerini desteklemek için ucunun kendinize dokunmasını mı beklediniz?
Bana maddi olarak dokunmuyor. Sosyolojik açıdan konuşuyorum aslında.