MOBAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site Adresi : Alan Adı PM çok hoş ve kaliteli bir alan adıdır.
Site Fiyatı : 3.999 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 2022 Aralık
DA / PA Değerleri: 17/ 27
Kategori / sitenin içeriği: Listelist Tadında Genel Blog
Günlük hit sayısı: 10-20
Ziyaretçi kaynağı: %90 google
Domainin yaşı: 1 yıl 210 Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet
Hosting dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: WordPress Jnews Teması Mevcuttur.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

# Alan adı 10 yıllık olarak kayıt edilmiştir. 2032 ye kadar alan adı masrafı bulunmuyor.
# ShortPixel 5150 kredisi mevcuttur.
# Ufak çapta tanıtım yazısı ve backlink paketleri alınmıştır. Bu istenilen kelimelerde ilk sayfaya gelmesini sağladı.
# Otoriter ve markalaşacak bir alan adına sahiptir.
# 90 a yakın çoğunluğu yapay zeka ile yazılıp üzerinde düzenlemeler yapılmış, özgün ve bol görselli kaliteli içeriklere sahiptir.
# Wordpress tabanlı ve içerisinde lisanslı gerekli olan tüm eklentileri kuruludur. Rankmath, Perfmatters, İmagify VB.
# 59 Usd değerinde Jnews teması kuruludur. Güncellemeleri admin paneli üzerinden tek tıkla alabilirsiniz.
# Siteye girilen her içerik facebook, twitter, pinterest, tumblr, linkedin, scoopit gibi platformlarda manuel olarak paylaşılmıştır. Analiystic dahil tüm sosyal medya hesapları tek bir maile bağlıdır bu mail tarafınıza iletilecektir.
# Sadece alan adı zaten 10 yıllık olması ve kalitesiyle bu tutara değecektir.
# Adsense başvurusu yapılmadı hiç direk kabul edilecektir.

Neredeyse masrafının altına anahtar teslim, kurulu düzen bir site sizin olabilir. Siteyi özenerek oluşturdum fakat farklı projeye odaklanacağım için satışa çıkarma kararı aldım. Açıkcası pek de ilgilenemiyorum yoğunluğumdan dolayı. İlgi ve alaka gösterilip gereken yatırım yapılırsa çok iyi yerlere gelip ismini duyuracak bir site haline gelebilir. Ciddi alıcı arkadaşlar PM yolu veya aşağıdaki whatsapp numarası üzerinden iletişime geçebilir. Lütfen alan adını öğrendikten sonra olumlu veya olumsuz dönüşlerinizi iletiniz.

Bu projeyi satmak için yapmadığımı zaten alan adını 10 yıl kayıt etmemden anlayabilirsiniz. Üzerinde durulur ise mükemmel yerlerde olacak bir site.
pm lütfen