Fullfilment bir iş ise, İyi bir sermaye gerekiyor. Umarım altından kalkabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Şimdiden başarılar dilerim hocam. Kaliteli ve sorunsuz işler her daim yürür. Yolunuz açık olsun.
İçerik üreticisine ihtiyaç olursa destek olmak isterim.
28 yaşımda 5 senelik tazminatımı yaktım sıfırdan başladım
30 yaşıma gireceğim 1.5 sene içinde çok şey kazandım. Şu anda küçük bir atölyem var.
Önemli olan işinizi severek ve temiz yapmak
Bende Tedarik zincirinde operasyon uzmaniydım hali hazırda şu anda opexte devam ediyorum. Lojistik sektörü bir bakımdan insanların gözünden kolay gözüken bir iş modeli fakat içerisine girdiğinizde zibilyon tane farklı birimi ve iş yükü olan bir iş modeli
Aynı sektörde de olduğum için memnun oldum, bilgi alışverişi vs düşündüğünüz bir şey var ise bir tık uzaktayım.
Kendi işin el işinden daha strestlidir, bu yolda başarılarınız daim olsun
tebrik ederiz, başarılar dileriz!
Başarılar dilerim girişiminizde, ben de yakın zamanda girişimime başlayacağım. Tanışmak dileğiyle...
Başarılar dilerim.
Bende tedarik zinciri yönetiyorum.
Benimde kafamda tedarik zinciri yönetimi ama online olarak.kurumsal ürün gruplarının olduğu bir platform var.
Mail yada site üzerinden sipariş oluşturma ve bunun tedarik lojistik ve vadeli satışı.
Tabi ki operasyonun bu şekilde denenmemiş bir alan olması sebebiyle online kısmı hala en büyük tereddüt olarak görüyorum
Herkese destek mesajları için teşekkür ederim darısı sizlere olsun.
Sektörden çalışmak isteyen , veya fikir bilgi alışverişinde bulunmak isteyen olursa wp numaram profilde yer alıyor , gelmek isteyenler istanbulda ofisimize de gelebilir