Normalde istifa ettiğim gün paylaşacaktım fakat tatil girdi araya 1 hafta gecikti
Kendi işimi yapmak için 20bin tl maaşlı yol yemek sigortalı işimi bıraktım umarım pişman olmam yeni tatilden geldim kafayı boşalttım ofis falan herşey hazır zaten altyapı vardı site kısmında ufak eksiklikler kaldı onları tamamlayıp haftasonuna kadar yayına alacağız.
vereceğimiz başlıca hizmetler şöyle:
Uluslararası lojistik hizmeti (online platforma taşıyacağız çok yakında güzel bir proje çıkartacağız burda lojistikçi arkadaşlar varsa işlerine yarayacak kesinlikle.)
Depolama hizmeti parsiyel ve ful yüklere , ful yükleme , elleçleme, boşaltma , ambalajlama hizmetleri , büyük zincir market dağıtımları
uluslararası test ölçüm belgelendirme hizmetleri kalite belgeleri , marka patent tescil vs.
Gümrükleme
Bir şirketin ihracata hazırlanması
bu gibi yan hizmetlerde vermekteyiz. Eğer yan hizmetlere ihtiyacınız olursa çalışmak isteriz Ofisimiz istanbul ikitellide
Bunun yanında bir şirketin dijitale hazırlanma süreci olarak algılayabilirsiniz web tasarımı hostingi vs. buralarda fiyatlar çok dibe düştüğü için en azından şimdilik burada satış yapmayı düşünmüyoruz , dışardaki işleri tamamlamak ve referanslar aracılığı ile gelen işleri bitirmek . Sürümden kazanma değil tamamen yüksek fiyata kaliteli işler yapıp müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacağız.
Şimdiden başarılar dilerim hocam. Kaliteli ve sorunsuz işler her daim yürür. Yolunuz açık olsun.
İçerik üreticisine ihtiyaç olursa destek olmak isterim.