Merhaba, 6 yıldan uzun süredir freelance WordPress hizmetleri sunuyorum. İleri seviye WordPress, başlangıç seviye PHP, orta seviye HTML&CSS ve orta seviye SEO, ileri düzey hosting bilgisine sahibim. Elementor'u etkili bir şekilde kullanabiliyor ve sıfırdan Elementor ile basit tasarımlar oluşturabiliyorum. Aynı zamanda bir WordPress ajansında Jr. WordPress Developer olarak part-time çalışıyorum.
Kasım 2017'den beri WordPress ile küçük-orta-büyük ölçekte kurumsal, e-ticaret ve blog projeleri hazırlıyorum. Anahtar teslim WordPress projelerini hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirme yeteneğine sahibim. Freelance çalışmadaki zorluklar nedeniyle ajanslarla daha fazla çalışmak istiyorum. Uzun süreli işler veya proje bazlı işlerle ilgileniyorum.
Ödeme konusunda titizim ve işi zamanında teslim etmeye özen gösteriyorum. Düzgün iletişim, etik değerlere saygı ve anlayış bekliyorum.
Eğer birlikte çalışabileceğimize inanıyorsanız, WhatsApp veya özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
Neler Yapabilirim?- WordPress ile başarılı internet sitelerini anahtar teslim şekilde hazırlayabilirim.
- Mevcut WordPress sitelerde istenen düzenlemeleri yapabilirim.
- Elementor ile sıfırdan basit seviyede tasarımlar hazırlayabilir ya da mevcut tasarımları düzenleyebilirim.
- SEO işlerinde sitenin tüm düzenlemelerini yapabilir, iç ve dış seo da hizmet verebilirim.
- Orta seviye HTML&CSS düzenlemelerini yapabilirim.
.
Beceriler- WordPress: İleri Seviye
- HTML&CSS: Orta Seviye
- PHP: Başlangıç Seviye
- SEO: Başlangıç Seviye
- Hosting : İleri Seviye
- Adobe Photoshop: Orta Seviye
.
Telefon ve Whatsapp bilgisi özel mesaj ile iletilecek.
Saygılarımla.