pessimyst adlı üyeden alıntı:
ek$i sozlukteki yazarlar senin benim gibi insanlar (hatta ben wertgyh). o zmn blogger acildiktan sonra ba$ka blog siteleri neden acildi? kopyaciliktir degil mi!?

kodlama aynidir ztn ek$iyle, farkli programlama dilleri ayni gorevi yapar. onemli olan iceriktir, ozgun olan da iceriktir. sen hicbi sozluge yazmadan bilemezsin tabi ki.

benım ekşiden priavitede lugatittrukte yazarlıgım var.emin ol o sözlüklere çok fazla gıren bır ınsan var karşında.

benım savunmadığım şu

bır webmaster dıyorkı ben ne yapmalıyım ?

biz buna cevap olarak akradaş sen gıt sozluk aç(ki buyuk olasılık biberibr.net ın warezını alıp yapacak) yada blog aç arkadaşlık aç dersek vah halımıze.

ben ıstıyorumkı turkıyede ozel projeler olsun farklı ıcerıklı ozgun projeler olsun ekşi özel bı projeydı ondan sonra gelenler sadece alternatıf olabıldıler bı sevıye ama özel yada ozgun olamadılar.

Ben ıstıyorumkı turkıyede farklı projeler olsunkı turkıyede webmastercılık gelişsin ordan burdan bıulma yada ozel farketmez kodlatılmıs sozlukler %70 ı ***** olan vbulettın forumlar 10 sanıyede kurulumu yapılan bloglar yuhhu yazısı sılınmeyen arkadaşlık sıtelerı

GORMEK ISTEMIYORUM

Saygılar.