brown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat skalanız nasıl bilmiyorum ancak Skechers hediye olarak güzel olacaktır, resmi sitesinden bakabilirsiniz. Polo 4-5 kez almışımdır sürekli kullanmıyor olmama rağmen çabuk eskiyor, ilk halinden eser kalmıyor.
tanereker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flo üzerinden high sneaker aldım. Tabanı çok rahat ancak ben uygun fiyatlı modelini aldığım için malzeme kalitesi bir tık gerideydi. Fiyat ile alakalı sorununuz yoksa 500 tl ve üzeri modellerinin sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
bedelfurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimdeki polo ayakkabıyı severek kullanıyorum tabanı çok yumuşak diğer modelleri bilmiyorum aklınıza yatan modelin kullanıcı yorumlarına kesinlikle bakın (stoğu olsa bu ayakkabıdan 2-3 adet alır kenara koyarım o derece rahat)
Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anneme almıştım 3-4 yıl önce 2 tane, ikisinden de hiç memnun kalmamıştı.
telefourvision adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayaklarım taraklı yıllardır giyiyorum memnunum, internet mağazası ucuz oluyor orayı bir değerlendir derim. Önerim ise lumberjack, skechers gibi markaların outlet'lerde ucuz ayakkabıları. Tabanları çok iyi oluyor. hiç olmazsa silikon tabanlar satılıyor flo vb mağazalarda ama ayakkabıyı küçültebilir ona göre almalısın.
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
1000-2000 aralığında bir bütçe ayırabiliyorum.
https://www.derimod.com.tr/beyaz-kad...r-23sfe215718/ Şu tarz düşünüyorum fakat derimod ayakkabıda nasıldır bilemiyorum. Annem bir tık kalın taban giyiyor. Önerilerinizi bekliyorum