Vasıfsız kaçıp gidiyorsun, belki de şansın yaver gitmiyor anlamaya da çalışıyorum seni ama hala anlamsız anlamsız konuşuyorsun sonra Avrupa göründüğü gibi değil diyorsun Senin gibi kaçak gitmek zorunda kalan bir arkadaşım şuan Almanya'da kendi işini yapıyor, aylık 20 bin Euro kazanıyor, üstelik bunu 1 sene içerisinde yaptı. Abim, kuzenim Almanya'da milyon dolarlık evlerde oturuyorlar, kazandıkları paralarla Türkiye'den yazlık bakıyorlar, daireleri dükkanları var ama Avrupa göründüğü gibi değil Arkadaşım Amerika da dil öğrenmek için gitti şimdi şirketini açacak ama Avrupa göründüğü gibi değil. Bir akrabam kadın başına İngiltere de gül gibi yaşıyor tüm dünyayı geziyor ama Avrupa göründüğü gibi değil, kuzenimin kızı Fransa da okumaya gitti, okulunu bitirdi büyük bir firmada işe girdi hayatını yaşıyor ama Avrupa göründüğü gibi değil, eşimin kuzeni senin gibi olmasa da başka sebepten ötürü kaçak yollarla Avrupa'ya gitmek zorunda kaldı, evlendi çocuğu oldu dünyayı geziyor arabası evi var ama Avrupa göründüğü gibi değil, kuzenim evlendi Avusturalya'ya yerleşti çalışıyor son model arabaya biniyor dünyayı geziyor ama Avrupa göründüğü gibi değil, çocukluktan tanıdığım mahalleden bir arkadaşım barmenlik yapıyordu Hollanda'ya gitti, biriyle evlendi kuaför salonu açtılar son model Mercedes ile Türkiye'ye geliyor, Hollanda da Ferrari'ye biniyor ama Avrupa göründüğü gibi değil. Daha yediklerini, içtiklerini, giydiklerini, kullandıkları teknolojik cihazları saymadım bile

Ama tüm bunlara rağmen sana çok teşekkür ederim beni aydınlattın sayende ufkum açıldı. Tüm Avrupa'da ki eşi dostu arkadaşları da sildim attım hayatımdan pislik herifler