Merhaba, olumsuz yorum yapanlar neden hıncını bu genç arkadaştan çıkarmaya çalışıyor. Hepimiz yanlış kararlar alabiliriz. Nasihat vereceğinize akıl verin.
Durumu bütünüyle ele alınca avrupada bizden 1-0 öndesin. Şimdilik maaşın az ama yakin zamanda bir yolunu bulup en az 1500-2000 arasına cikabilecegini düşünüyorum. Türklerden uzak dur. Dil öğren. İnsanları güleç yüzle karşıla.
Bunların dışında senin en büyük sorununun asosyallik olduğunu düşünüyorum. Çevrenin olmayışı seni düşüncelere itiyor. Çalıştığın zor işler sana aşağılık duygusu veriyor. Kendi özbenligini yitirip umutların tükeniyor. Nerden biliyorsun diye sorma cok yaşadım. Şayet bu depresyona kapılırsan işler sarpa saracaktir. Ama bunu sağlam bir iradeyle atlatabilirsen senden kralı yok dostum.
Herşey zincirleme ilerliyor. Önceliğin dili konuşabilmek olsun. Ardından çevre edinip sosyal olmaya çalış. Daha farklı iş kollarıni kovalayıp ülkene dönene kadar kasayı doldur. Türkiyede hayalini kurduğun işi yap. Madde ve kumar hayatında olacaksa başarıyı mutluluğu aklindan çıkar..
Allah doğru yolda buluştursun.