Baris_Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıdıklarınızın, akrabanızın yanında dil öğrenemezsiniz. İki aynı dili konuşan insan yan yana gelirse bildikleri dili konuşur. Dilinizi geliştirmek için keyif aldığınız şeylerle birleştirerek devam etmeye çalışın. Örneğin; Film izlemekten keyif alıyorsanız İtalyanca filmleri Türkçe altyazılı, Türkçe filmleri İtalyanca altyazılı izleyin.
Tanıdığınızın yanında hayatınızı düzene sokana kadar çalışın. Prosedürleri yerine getirdiğiniz zaman dilinizi de ilerletmiş olursunuz diye tahmin ediyorum . Direkt olarak yabancı şirkette çalışmaya başlayın.
Sosyal medyadan tekrar kazanmamanız için bir engel var mı? Devam edin. 300-500 Euro kazansanız yine sizin için bir kârdır.
Bol şanslar.
Sosyal medya işim devam ediyor kazandıkça oraya daha fazla yatırım yapmayı düşünüyorum çalıştığım yer döner pizza olduğu için mecburi sipariş alırken veya vb durumlarda günlük bir kaç kelime aklımda kalıyor yavaş yavaş daha fazlasını öğreniyorum veya öğrenmeye çalışıyorum dediğiniz gibi dizi veya filmleri zaten yapıyorum bakalım ileride ne olur hayat gösterecek pişman olmam dileğiyle yorumunuz için teşekkür ediyorum