Ağa ne anlatıyorsun gözünü seveyim derdimizi anlatıyoruz vize vermemelerinin sebebi biz değiliz Suriyeliler ve suriyelilere verilen kimlikler.
Siz kimseye bakmayın hocam. İlk süreçte izin alana kadar biraz ezilirsiniz. Belgelerinizi tamamladıktan ve izin aldıktan sonra rahatlamaya başlarsınız. Dil konusunda korkmayın. Zorunlu ve tek başınıza olduğunuz için çok daha kolay öğreneceksiniz. Gözünüzü korkutmayın. İnanın, bir gün dediklerimin ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız ve iyi ki bu yolda devam etmişim diyeceksiniz. Sizi linç eden insanların sizin kadar güveni bile yok, bundan emin olun. Bir gün siz rahat bir işe girdiğinizde sizi linç eden insanların 5-6 aylık kazancını 1 ayda alırken ve istediğiniz otomobili, telefonu veyahut bilgisayar gibi eşyaları çok daha az bir zamanda alabildiğinizde daha da mutlu olacaksınız. Sizleri şimdiden kıskanmaya başlıyorlar. Siz olduğunuz yoldan devam edin. Sizin durumunuzda olsaydım aynı şekilde bende kaçardım. Buradaki hayatınızın sonu emin olun, hapis veya intihar gibi sonuçlarla sonuçlanacaktı. En temizini yapmışsınız. Siz burada yaptığınız hataları orada yapmamaya özen gösterip dersinizi çıkarmış bir şekilde yolunuzu dik bir şekilde ilerlemenizi tavsiye ediyorum.