ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 bin bakımını sanayide yaptırıp arabanı garantiden çıkarmayı düşünüyorsun sanırım 3 kuruştan kaçayım derken
Bunu önermem sana ama yinede senin tercihin. Sahte malzeme değil daha basit markalar kullanıyorlar ve işçilikler düşük sanayide.
Servisin neden pahalı olduğunu anlatmak için aşağıya son bakım görselini göndereyim sana anlarsın zaten 1500 lira civarında işçilik yazıyorlar.


Servis ücreti bu şekilde olacaksa sorun yok. Pahalı pşduğunu düşünmüyorum bu tutarın. Kaçtığım tutar 3 kuruş değil. Ustanın verdiğinin neredeyse 2 bucuk katı. Yorumlarda bu şekilde yazan baska arkadaslar da var.
Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlama araban Porsche Lamborghini değil. Fluence arabadan her usta anlar. Boşa servise para verip öpülmeyin.
Porsche, Lamborghini için zaten bu tarz hizmetler konuşulmaz. Rutinleri, bakımları stabil ilerler. Konustugumuz araba da günümüz şartlarında 600.000₺ üzerinde fiyatı olan bir araba. Boşuna motor arızası vs benzeri sorunlar yaşamaya gerek yok değil mi?
Ayan1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocukluk arkadaşımın ailesinin tamirhanesi var hocam bostancı sanayi tarafı istersen numarasını atayım bakımını sorunsuz yaparlar kefil olurum, ister parçalarını sen al işçilik alsınlar ister onlar parçaları gözünün önünde değişsin. Anadolu yakası Getir'ler vs bunlarla çalışıyor aklında bulunsun hocam.
Hocam bu tarz markalar genelde ucuz yerlerle calısır. Bilemedim...