merhaba. sunucu optimizasyonuna girer mi bilmiyorum ama siteyi chemicloud da almanya veri merkezini seçerek direkt https üzerine kurdum. wordpress. sitem ilk iki hafta güzel indeks aldı sonra yeni ve özgün yazılar girildiği halde indeksleme durdu. Başka bir konuda index api kurulumunda yardımcı olduğunuzu okuduğum için size sormak istedim. sitemde indeks api kurulması lazım ama kurulduğunda sorunumun çözüleceğini düşünmüyorum. tema başından beri kadence yani temada da sorun olduğunu düşünmüyorum. İndekslemenin durmasına neden olarak kadence elements te yaptığım bir ögeyi nofollow yapmam olabilir diyorum ama emin değilim. tek bir elements var ve onu da yeniden follow yaptım. Bugün host firmasına 7.4 php versiyonunu yükseltmem gerekip gerekmediğini sordum, ortada cevap verdiler. Bu aniden başlayan sorunun nedeni php sürümü olabilir mi? Uzun yazdım farkındayım. sitem 2. ayında ve 61 yazıdan sadece ilk iki haftada girilen 16 sayfanın indeks alması normal değil. Yorumlardan size güvenebileceğimi düşündüm. Şu ana kadar sitenin şifrelerini kimseye veremedim, güven benim için çok önemli. ayrıca site ingilizce ve cdn kurulması da lazım. Bana nasıl ve ne fiyatla hizmet verebilirsiniz yazarsanız sevinirim.