Merhaba R10 üyeleri,
Neler Sunuyorum?
İnternette para kazanmak isteyen, webmasterlik yapan veya online işlere girmek isteyenler için koçluk desteği veriyorum. SEO'dan müşteri bulmaya, zamanı daha iyi kullanmaktan sürdürülebilir kazanç modelleri kurmaya kadar birçok konuda size yardımcı olabilirim. Burada önemli olan, size
hazır çözümler sunmak değil, kendi yolunuzu bulmanıza destek olmak.
Şimdiye kadar 500 saatten fazla koçluk tecrübem var. Hem Türkçe hem İngilizce koçluk yapıyorum ve tam zamanlı olarak bu alanda çalışıyorum.
Çalışma Şeklim
Koçluk, size ne yapmanız gerektiğini söylemek değil,
kendi çözümlerinizi bulmanıza yardımcı olmaktır. Forum üyelerine özel yaklaşımımda, online işlerde verimlilik, dijital iş fırsatları ve iş-yaşam dengesi konularına odaklanıyorum. Görüntülü görüşme üzerinden yaptığımız görüşmeler tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor. İnternet dünyasında karşılaştığınız zorlukları aşmanız ve kazancınızı artırmanız için size özel sorular ve yöntemlerle çalışacağız.
Yolculuğum
Elektronik mühendisi olarak başladığım kariyerim boyunca, savunma sanayinden webmasterliğe, satıştan dijital girişimciliğe kadar farklı alanlarda çalıştım. Kendi internet işlerimde yaşadığım zorluklar ve başarısızlıklar beni dört yıl önce koçluk alanına yönlendirdi. Bu yolculuk sadece iş hayatımı değil, kişisel yaşamımı da değiştirdi. Sizin gibi forum üyelerinin karşılaştığı zorlukları bizzat yaşadığım için, bu yolda size gerçekten yardımcı olabilirim.
20 dakikalık tanışma görüşmesi ücretsizdir. Seanslarım
1 saat sürmekte ve ücreti
800 TL'dir. Tanışma seansı için
wp'dan veya DM'den iletişime geçebilirsiniz