sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belli etmiyorlar güya ama biraz konuşunca özgürlük nami altında bu sapıklığı savunuyorlar işte .
lgbt sapıklıktır özgürlük felan değildir
DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin buraya lgbt sapıklıktır yazman ne kadar özgürlükse, onların da kendi seçimleri o kadar özgürlük. Biz bizim gibi olmayana saygı göstermeliyiz hepsi bu. Lgbtliler bizden olmayabilir, bu onların özgürlüklerine karışacağız anlamına gelmez. Bu insanları taktir etmek, taklit etmek, alkışlamak ya da seçimlerini onaylamak zorunda değiliz. AMA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ. Bu insanlar bizim evimizdeki ekmeğe mani olmuyorlar, ya da namazımıza, inancımıza. Ben evimdeki çocuklarımı doğru yetiştirdiğim taktirde, onlara islami öğrettiğim sürece, kimse onlara yanlış yolu öğretemez.

Gerçekten söylediklerimi bile anlamak istemeyen insanları gördükçe tekrar emin oluyorum, bizi almazlar AB ye.
LGBT sapıklıktır tamam kabul.
Ancak karşı cinsi eğitim alanından uzak tutmaya çalışıp aynı cinslerle bir arada eğitime sokmak, karşı cinsi her alanda taşımada, eğitimde, misafirlikte ortama sokmamak, bizler hep erkek erkeğe sohbet muhabbet etmek istiyoruz diyenler neye teşvik ediyorlar?

Ya abi kadınlarla aynı yerde oturulmaz, sohbet edilmez. Bütün ortamımızda erkekler olsun hep erkek erkeğe konuşalım, buluşalım. Karşı cinsler hiçbir yerde bir arada olmasın.
Sonra erkekler arasında geçen muhabbetler:

Sohbetin %90'ı bel altı ve kadınlar.

Erkek yurtlarında erkek çocuklara bile tecavüzün nedeni karmanın olmaması. Sen kadın erkek bir arada yaşamayı engellersen onlarda etrafında hangi cins varsa ona meylediyor. Bunun tarihte çok kaydı var. Tokmakçıları araştırın göreceksiniz. Kadının her yerini kapatan gözlerini bile perdeleyen afganların bacha bazi'sini araştırın göreceksiniz.
Arap örf ve adetleriyle yaşayanların erkek yatılı kurslarında çocuklara nasıl tecavüz ettiğini araştırın göreceksiniz.

Hem derler Allah aşırıya kaçanları sevmez diye, hemde bu konuda aşırıya kaçıp tamamen ayrıştırırlar. Sonucu ortada.
Herşeyin aşırısı zarar diye boşuna dememişler.