webhun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben göktaşlarından özel bir element bulduğunuzu ve bununla zengin olacağınızı düşünmüştüm. Ama siz gerçekten gerçek zenginliği bulmuş gibisiniz.
Her yaş değişim demektir, 1 yıl sonra, 5 yıl sonra, 10 yıl sonra da bu durum zenginliğini hissederseniz gerçekten zengin olduğunuzu anlarım.
Nitekim ömür bir şekilde bitiyor, sağlık, mutluluk ve huzur daima sizinle olsun. Saygılarımla ( Göktaşı değerlenir teklifim 20 TL )
teşekkür ederim, zenginlik kültürü vardır, şimdi çok para kazanınca zengin olmuyorsun. sadece çok paran olmuş oluyor. zenginlik kültürü ise bambaşka bir şeydir. doğal olarak bir kaç nesil çok parası olunca o kültüre alışıyor. bir diğer seçenek te 2-3 nesil öncesinden aldığın değerleri daha iyiye götürmek, böylece sen de zenginlik kültürünü öğrenebilirsin (genel olarak söylüyorum)

örneğin, ailem şu 3 haftadır istanbulda tatildeler, onları özledim. geldiklerinde onlara güzel bir sürpriz hazırlıyorum, alkol almayı sevmesem de, en iyi kokteyller için malzemeler ve süslemeler aldım. yaklaşık 2k tuttu.

ayda 1-2 defa bize alkollu çocuklara ise daha çok alkosüz kokteyller hazırlayacağım.

Bunların parası borsadan geldi bile, borsadaki para ise 7 ay önceki sermayesiz bir girişimden.

2 haftalık kazanç

hesabıma çekeceğim para

göktaşına gelince onları bulalı 6 yıl oldu, hiç umursamadım. bu sene analize gönderelim dedik

para sadece mutluğu ulaşmak için araçtır, piramit gibi düşenlim, parça parça yükselen bir mutluluk, yüz yıllarca devam edebilecek bir mutluluğun ilk taşını sen koyabilirsin, bunu düşünmek bile mutluluktur.

iyi forumlar.