A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben dua edip en zengin insan olunur tarzinda birsey demedim. Kafanızdan element uydurmayın. Duanın sorunları çözemediğini yazdim.
Kanser hastası x kişi hastalığına tip yanıt verince, etken teşhis vs. iyileşir. Buna duaların kabul oldu denir. İleri evre kanser hastası olan başka bir kişi de tıp hastalığına yanıt vermeyince ölür. Bu kişi içinde kaderinde vardır derler. Tamamiyle insanların kendini kandırdığı bir durum.
Eski çağlarda verem hastalığı tedavisi yoktu. Ozamanlarda bu hastalığa yakalanan herkes ölüyordu. Ozamanlar verem için dualar kabul olmuyordu mesela. Şuan kabul oluyor.
zenginlik kelimesine niye takıldınız ki o bir örnek. dua ettim oldu olmadı bunu dua edince mi olup olmadığını bilemezsin . Nasıl ki aynı aşı her insan da aynı tedaviyi sağlamadığı gibi dua da böyle buna ister insanlar kendilerini kandırıyor diyin ya da ne isterseniz benim demek istediğim dua işe yaramıyor diye bir şeyi ispat edemezsiniz . insanlar umut için,ümit ediyorlar ve buna işe yaramıyor diyorsanız daha iyisini getirin onu yapsınlar.