Alıp kullanmadığım Windows 10 pro lisansımı satıyorum
Fiyatı 2400 TL

Orjinal bir Windows lisansı kullanmanın birkaç önemli avantajı vardır:

1. Yasa ve Etik Uyumluluk: Orjinal bir Windows lisansı kullanmak, yasal ve etik olarak doğru bir seçimdir. Yazılım hırsızlığı ve korsan kullanım, telif haklarını ihlal ettiği için yasadışıdır. Orjinal bir lisans kullanarak, yasaları ve yazılımın telif haklarını koruyarak adil bir şekilde hareket etmiş olursunuz.

2. Güncelleme ve Güvenlik: Orjinal Windows lisansı, Microsoft'un resmi güncelleme ve güvenlik yamalarına erişmenizi sağlar. Bu güncellemeler, bilgisayarınızdaki yazılımın güncel kalmasını ve güvenlik açıklarının kapatılmasını sağlar. Güncel olmayan bir işletim sistemi, bilgisayarınızı virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve diğer güvenlik tehditlerine karşı daha savunmasız hale getirebilir.

3. Teknik Destek: Orjinal bir Windows lisansı, Microsoft'un sunduğu teknik destek hizmetlerinden yararlanmanızı sağlar. Karşılaştığınız herhangi bir sorunda, Microsoft'un destek ekibiyle iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz. Bu, sorunlarınızın daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesini sağlar.

4. Yüksek Kaliteli Deneyim: Orjinal Windows lisansı, tüm özellikleri ve işlevleriyle birlikte gelir. Üçüncü taraf veya korsan yazılımların aksine, orjinal lisansla birlikte gelen işletim sistemi, daha kararlı, güvenilir ve sorunsuz bir deneyim sunar. Ayrıca, orjinal Windows sürümüyle birlikte gelen ek özellikler ve uygulamalarla daha kapsamlı bir işletim sistemi kullanımı elde edebilirsiniz.

5. Yenilikçi Teknoloji ve Uygulamalar: Microsoft, Windows'u sürekli olarak geliştirmekte ve yenilikçi teknolojileri kullanıcılarına sunmaktadır. Orjinal bir Windows lisansı, en son özelliklere ve güncellemelere erişme imkanı sağlar. Yeni özelliklerden ve geliştirmelerden yararlanarak, kullanıcı deneyiminizi geliştirebilir ve en son teknolojik gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Sonuç olarak, orjinal bir Windows lisansı kullanmak, yasalara uygunluk, güncelleme ve güvenlik, teknik destek, yüksek kaliteli deneyim ve en son teknolojik gelişmelerden yararlanma gibi bir dizi avantaj sağlar. Bu nedenlerle, orjinal bir lisans kullanmanızı öneririm.

Ürünün sitedeki fiyatı

https://www.microsoft.com/tr-tr/d/wi...mgf0d8h4?rtc=1