https://www.r10.net/sikayetim-var/36...post1085501962
Arkadaşlar Allah için girin şu konuyu okuyun, forum yönetimi ve modlar forum kurallarını uygulamamak için ellerinden geleni yapıyor kaç ay oldu halen uzatıyorlar , resmen adamları koruyorlar , aklımdaki soru şu niye herkes hırsızla empati yapıyor bizi düşünen yokmu ?
Bu konuyu buraya açmamın tek sebebi var forumda bu ve bunun gibi hırsızlar cirit atıyor ve benim gibi bunları yakalayıp ban yemesini isteyen birine kimse destek vermiyor, konuya girip desteklerinizi yazarsanız belki forum yönetimi aklını başına alır ne diyim teşekkürler
''Kaç ay oldu halen uzatıyorlar, adamları kolluyorlar''
Bu nasıl bir ifade böyle? Şikayetçi olduğunuz üye, farklı bir şikayet konusu nedeniyle banlanıyor. Adam kollamak bu mudur?
Hatayı neden kendinizde aramıyorsunuz? Adsense alıyorsunuz, şifreyi değiştirmiyorsunuz. Ek güvenlik seçenekleri koymuyorsunuz. Sonra en ufak bir sıkıntı da suç R10.net yönetiminin mi oluyor?
Biraz daha sağlıklı düşünmeniz için 1 hafta sizi uzaklaştırıyorum. Hakkınızı yasal yollardan aramayı unutmayın.
Bu tarz karalayıcı ifadelere devam ettiğiniz takdirde süresiz uzaklaştırılacağınızı da bildirmek isteriz.