Sen bağlarsın veya bağlamazsın bu ayrı bir konu. Faiz aylık 6 bin veriyor diye adam sitesini 50 bine satacak hali yok. O zaman millet niye ev araba alıyor atsınlar faize. Böyle bir mantık mı var faiz nereden çıkıyor adam site satıyor siz akıl veriyorsunuz.
Ucuza site almak için fiyat algısı yapmayı bırakın kimse yıllarca emeğini verdiği siteyi siz algı yaptınız diye 3 kuruşa satmaz. Madem sıfırdan site kurmak öyle kolay arama yap kendin. Madem faiz çok iyi para veriyor yatır faize niye site arıyorsun. Faizde paran kitli kalıyor nerede paraya ihtiyacın olunca cekiceksin en az 1 ay beklersin. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Yazdığınız şeylerde 50 farklı düşünce yapısı var. İstediğiniz fiyata telefon vermiyorlar günaydın.
ne abarttın kendini ? sanırsın amerikayı baştan keşfediyor. o kadar abarttığın kadar değerli bir iş yapmıyorsun. önce bi deniz seviyesine inde öyle konuşalım zira sen daha r10 nun varlığından haberin yokken ben burda ticaret yapıyordum. site alıp site satıyordum. internet sitesine karşılık ev araba örneğini vermenden yatırımdan ne kadar anladığın belli oldu. uzatmıyorum o yüzden. sen git paranı bağla aylık 10 bin gelire 250 bin liranı. her gün tırnaklarını yersin 10 binin altına düşermi acaba diye.