melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7.sınıfta sahte karne yapıp satmıştım jejehwj😅 ciddi girişimim bir 17 yaşında bir İnstagram hesabı açtım büyüttüm o zamanın parasıyla haftalık 6-7 bin kazanmaya başladım ( ilk toptan ürünlerimi okul harçlıklarımla aldım) hatta altın o zamanlar 75 ytl falandı annem paralarımı altın yapmıştı . 1 sene sonra taaaaa o zamanın parası ile 7 bin kirası olan dükkan tutup butik mağaza tarzı yer açtım . Annem , ben , erkek arkadaşım , kardeşim çalıştık . 10₺ ye ürün alıp dükkanı doldurup 20₺ den satıyorduk . Reklamlara da hakim olup kitle çektim. Dükkanda iğne atsak yere düşmüyordu ama üniversite başlayınca ikisi bir arada olmaz internetten devam edeyim burayı devredeyim dedim . Aşağı yukarı 19 yaşımda dükkanı devrettim güzel parayla . Sonra o parayla yatırım yaptım . O tarihten beri de çalışıyorum lakin maalesef ki mezun olup baro kaydım olunca ticareti bırakmak zorundayım ( hukukçular kendi alanı dışında çalışamaz ) . Güzel günlerdi 😊 (ticaretle uğraşmaktan 25 yaşında olmama rağmen üniversiteden hala mezun olamadım . Değdi mi peki ? Kesinlikle )
Çok güzel bir geçmiş girişiminiz olmuş. Tebrik ediyorum. Umarım şuan ki seçtiğiniz yol hakkınızda hayırlısıdır. Bir yere bağlı kalmak çok zor oluyor bazen