hocalarım başlıktada belirttigim gibi tutunamıyorum artık iş veya para istemiyorum sadece biri bi yol göstersin istiyorum 7/24 vaktim var ve 6 senedir internet aleminde kendimi geliştiremedim varolan dizi ve filmler yüzünden izmirde yaşayan 21 yaşında asosyal biriyim belki inanmazsınız ama arkadaşım bile yok ve içtigim sigaranın parasını babamdan alırken resmen gurur duymak kısmını geçtim acı çekiyorum artık liseyi açıktan bitirmiş olmama ragman askerlik olmadıgı ve tecrübesiz oldugum gerekçesiyle hiç kimse reelde iş vermiyor izmir diceksiniz biliyorum ama asosyal oldugum için ailemde oturdugum muhit yani bucadan başka bi yerde çalışmamı istemiyor haklı olarak yakın olsun diye sizce ne yapmalıyı zoruma gidiyo artık brda bunları aglayarak yazmak shortslarda görüyoruz yok o fırsat yok internetten para kazanamayan eşşektir tarzı saçma sapan videolar tamam eşşegizde ne abi bu işin sırrı ya adamın biri videoya başlarken 0 maliyet diye başlıyor heycanlanıyosun sonra dur diyosun bi izliyim video 45 dakika videonun sonunda egitimimi satın alın egitim 200 dolar ingilterede şirket açın oda ayrıyeten 30 dolar hani maliyetsizdi abi video bitti biteli 230 dolarlık olduk zaten ben anlam veremiyorum yalvarırırım biri yol göstersin artık lütfen iyi akşamlar