Bir ara niyetlendim gece yarısı air almaya bi gittim baktım ufacık bir şey benim onun boyutuna yakın tabletim var. Sonra air 15' çıktı güzel fiyatla çıkmıştı ama 1 ayda 3. zammı yapıştırdılar. Şimdi 45 bin civarına çıkmış en düşük modeli pt'de de 41 falan olmuştur 4-5k ucuz oluyor normalinden. Aslında çok niyetliydim almaya ama kullandığım programların bazıları sadece windowsta çalışıyor.

Bu arada şu an Monster kullanıyorum. Bazı arkadaşlar fan sesi falan demiş. Ben oyun oynayan biri değilim. Günlük kullandığım bir iki program ve onun dışında iş ve günlük işler için kullanıyorum, ses diye bir şey yok yine ısınma diye bir şey de yok. Hiç soğutucu vs de kullanmadım. Tek sorun şu ki ağırlık ve batarya. Laptop'ın bataryası 3. yılda bitti tamamen şu an sadece şarjda kullanabiliyorum. Batarya taşımak tam bir zulüm oluyor. Zaten Laptop ağır yan macbook'a falan göre neredeyse iki katı ağırlıkta. Bir de kocaman batarya taşımak bir zaman sonra koyuyor insana. Yoksa servisi olsun, bilgisayarın kendisi olsun 10 numara. Bir kez servise gittim klavye ışığı bir iki tuşda sıkıntılıydı adamlar komple klavyeyi değişip teslim ettiler. Başkası olsa kullanıcı hatası vs diyebilirdi. O yüzden Monster'ın sevdiğim özellikleri fazla ama batarya sorunu yüzünden Huawei mi alsam diye düşünüyorum ben de bu aralar.