A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun ilk sayfasında yazdim. Bende zamaninda sizin gibi düşünmüştüm. Sandım ki bir yılda balık maymun oldu. Bir yılda balık maymun doğurdu. Ertesi yıl maymun insan oldu. İşte evrimi inkar edenler hatayı burda yapiyor. Ben son 3 aya kadar dindar günde 4 vakit namaz kilan(sabah namazına kalkamiyordum kaza ediyordum) Çocukluktan beri oruç tutardım. Son 3 ayda deist oldum.
Bir yaratıcı var ama dünyaya müdahale etmemiş. Ve bu yaratıcı da islam yaratıcısı gibi değil bence.
Konumuza dönersek;
Bir günde bir yılda bir tür başka bir türü doğurmadı. Bir günde timsah tavuk doğurmadı.
Milyarlarca yıl süren süreçte hayatta kalan türlerin mutasyona uğraması sonucu evrimleşme süreci meydana geldi.
Dediğim gibi benim geçtiğim yollardan sizde geçiyorsunuz. Bir yılda balık maymun doğurmadı. Bir yılda maymun insan doğurmadı. İşin içine milyonlarca milyarlarca yıl girince mutasyon ile başka türlere dönüşme kaçınılmaz oldu.
Her masal birgun biter ve bilim karanlığı aydınlatır. Er yada geç tüm dünyada dinler yok olur.
Yok hocam bir arkadaş yazmış bu cümleyi. Yoksa evrim bir doğa yasasıdır. Gerçekleri tartismaya gerek yok