Daha önce shorts videolarında bir avukatın kısa videosunda denk gelmiştim.
Bankaların her ne olursa olsun mevduatınızı korumak konusunda %100 sorumlu olduğunu kanunlarla bildiriyordu, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini anlatıyordu.
Bence bu konuda hırsızın bulunması ile uğraşmak yerine bu dediğim konuyu bir araştırın. Eğer doğruysa sizin yerinize bankanın uğraşması gerekiyor.
Şahsen çok eskiden başıma gelmişti, 10bin$ para çalınmıştı yabancı bir bankadan, bankayla iletişime geçtim, bana bir form gönderdiler, formu doldurdum yolladım.
Eğer bu konuda haksız çıkarsam, parayı kendim yolladıysam falan 150$ hizmet bedeli alıp uğraşmayı bırakacakları falan da yazıyordu. Eğer haklıysam hiçbir ücreti yoktu.
İmzaladım yolladım. 30-40 gün sonra para aynen geri geldi hesabıma. Yabancı bankada çok kolay geçmişti benim için, hiçbir hukuki sürecim olmadı, herşeyle banka uğraştı.
Umarım sizin için de benzer bir durum olur.
Teşekkür ederiz hocam deneyelim. Videoyu bulma şansınız var mı? Araştırdım ama bulamadım.
Ek olarak şöyle bir şey eklemek istiyorum. "Hırsızlar kişinin adına papara ve tosla hesabı açarak parayı oraya atmışlar. Banka aynı isimden aynı isime transfer olduğu için haksız duruma düşebileceklerini belirtmiş"