WhatsApp'tan Yazmayın. Yazan Kişiler İle Çalışılmayacaktır. Süre Sınırı 1.5 Hafta

Merhabalar, tam otomatik bir kurs yapısı istiyorum. Şu anlık 1 adet kurs hazırlanıyor lakin ilerleyen süreçlerde bu kurs sayısı artacak. Mail Pazarlama da yapılacak. Sistem yapısı buna göre kurgulanmalıdır.

Aşağıdaki eklentilere ve temaya sahibim.

1- Cartflow Pro
2- Tutor LMS Pro
3- Wp Rocket Pro
4- Kadence Pro
5- Kadence Conversion
6- Fluent CRM ( İstenilirse pro sürüme de geçilir )

1- Cartflow eklentisini aktif ettiğimizde kurs sayfasında sepete ekleme adımında problem çıkmaktadır ( kursların hepsinin olduğu sayfadan sepete ekle yapıldığında hiç bir problem yoktur )
2- Tutor LMS'de bir kaç yer türkçeye çevirilecek ( Çoğunlukla çevirdim. Çeviremediğim yerler tespit edilip çevirilecek )
3- Kadence Conversion tam anlamıyla kullanılması gerekiyor. Çünkü dönüşümleri güzel artırdığını duydum ( Eğer böyle bir şey yoksa kullanılmayabilir tabii )
4- Fluent CRM ile mailler toplanıp mail pazarlaması yapılacak buna uygun kurgu yapabilecek ( Bu adımı beraber de yapabiliriz )

Şu an iş yoğunluğum fazla olduğu için siteyle uğraşamıyorum. İşini iyi yaptığı sürece bende iş bitmiyor. Her daim bir iş verebilirim.

Önce PM üzerinden bir fiyat belirtilsin. Ardından uygun gördüğüm kişi ile whatsapp üzerinden iletişime geçeriz.