programmeronder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Miroko yorunumuz ve düşünceleriniz için teşekkürler hocam evet haklısınız ama günlük 3 saat filan bir ilgi gösteriliyor haricinde yapılan birşey olmadığı için gelir bu düzeyde sabit iş yoğunluklarımız olduğu için çok uğraşamıyoruz. Ama genel olarak fiyat teklifi almak değerini öğrenmek istedim. Faiz olayı ise kişinin kendi tercihi tabiki.
Size bizim sitede yaşanan bir olayı da aktarmak isterim naçizane
10 nodaki adam ''evi satacağım, paraya ihtiyacım var fiyatı 1.200.000 düşünüyorum'' diyor.
25 nodaki adam ''olur mu hiç öyle şey hocam, ben 1.450.000'den aşağı satmam, yeni yatırımlık ev aldım yoksa senden aha şimdi 1.350'den ben alırdım. Sakın satma o fiyata, evlerimizin fiyatını da düşürme!''
Bu örnek gerçektir, 10 no daki adam gaza gelerek önce 1.300.000'e çıkardı, iki ay geçtikten sonra fiyat düşürüp, evi 1.200'e bile satamamıştır.
10 nodaki adam hacizin vs nin baskısıyla evi 4 ay sonra 1.150 den satıp ek zarara girmiştir.
Aha şimdi 1.350'ye alırdım diyerek adama umut verip, zam yaptırarak zarar ettiren 25 no daki abimizin de zaten umrunda değildir.
1 sene sonra şuan sitemizde evler hala 1.450'ye satılamamaktadır. Aynı 25 no daki abimizin 2 evi vardır ve ona göre şuan evleri 1.600-1.650 TL etmektedir(altında jipi var,eve üç maaş giriyor iki evi var tuzu kuru).
Bakın başka bir arkadaş da kazançlarından ve siteyi dilediği fiyata satamamaktan şikayetçi. Satana göre bu fiyatları vermeyenler ''ölücü'' oluyor ama yatırımı yapanın gözünden de durumu izah etmeye çalıştım. Ortasını siz bulursunuz eminim. Hayırlı kazançlarınız olsun.