yalnizyargic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 Moderatör Sisteminin Etkili Olmadığını Düşünüyorum.


Aşağıdaki konuda forumdan yardım istemiştim , insanlar sadece iyi niyetleri ile yardım etme istekleri oldu, tabiki hiç kimse bana kişisel özel bilgi vermedi.Ancak konuya yorum yazan @SerhatUner; adlı kişinin forumdan uzaklaştırma cezası almasını doğru bulmuyorum.

Mod arkadaşlar konuyla ilgili postu silip uyarı verebilirdi , kişiyi siteden uzaklaştırmak doğru değildir.Konudaki diğer arkadaşın bu hata yaptı bunu hemen cimere yazayım ceza alsın mantığı da doğru değildir.


https://www.r10.net/off-topic/373225...ecebilrim.html


Daha önce annemin son isteği olan TÜRKAN ŞORAY İle görüşme hayalini r10 daki arkadaşlar sayesinde sağladık ve annem son isteği yerine getirildi ve annem 1 ay sonra vefat etti ,

Konuyu toparlayacak olursam , açık bir şekilde kvkk kapsamında bir hata yapmayan kişileri cezalandırmasını doğru bulmuyorum , bunlar genç çocuklar , bu forumda hata var ise önce uyarılsın , bu çocukların cimere şikayet edilmesini de doğru bulmuyorum.
hem kumar oyna, hem kvkk'nın ihlali için miletten yardım iste hemde moderatör sistemi etkili değil de,
ne güzel dünya