nereid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahlil yaptırıp doktor önerisi ile kullanmak daha mantıklı fakat, magnezyum takviyelerinin işe yaradığını duymuştum. Kendimde kullanmaya başlayacağım. Belirti ve şikayetlere göre magnezyum tipleri var oradan bakabilirsiniz. Üniversite sınav döneminde dinç kalabilmek içinde pharmaton kullanmıştım. Fakat bu tarz şeyleri doktor önerisi olmadan kullanmak sakıncalı en iyisi gidip işin bileninden öğrenmek.
Bu konuyu araştıracağım. Teşekkür ederim.

sacilannurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece yemek yerseniz, ağır yerseniz sabah dinç kalkamazsınız. Aynı şekilde düzgün ve düzenli beslenmek de önemli. Ben sabahları 30dk bir yürüyüş yapmazsam mal gibi oluyorum.
Yok en geç 19:30'da yemek işi biter. Daha sonra hiçbir şey yemem. Zaten mide rahatsızlığım var. Midem hassas. Geç saatte bir şeyler yersem midem ağrıyor uyutmuyor. O yüzden o geç saatte yemek işleri çok önce bıraktım. Sağlıksız bir şey de yapmıyorum. Sadece biraz az uyuyorum. 3-4-5 saat maksimum uyku saatimdir. Genelde 3-4 saat arası uyuyorum. Ama bünyemin buna alıştığını düşünüyorum. Yani öyle uyku ihtiyacım olmuyor. Uyumam lazım demiyorum. Sadece enerji düşüklüğü, isteksizlik oluyor.