Phantom Power olmadan ve gürültü, patırtı cızırtıları en profesyonel şekilde engelledikten sonra ki ses videonun ilerleyen kısımlarında mevcut hocam yakınlaşıp uzaklaştım oradan bakabilirsiniz. Fakat Phantom Power gibi ürünleri kullanarak ürünün ses kalitesini zirveye çıkarabilirsiniz görünüş ve kullanış olarak şahsen beğendim şık bir tasarıma sahip fakat yayları korkutucu dün kurarken bir tanesi fırladı mazallah bunlar böyle bi fırlasa kaşa göze ciddi zarar verebilir fırlaması temas olmadıkça çok zor ama o travmayı yaşayınca bi irkildim
Dip ses patırtı gürültü diğer mikrofonumda da çok fazla vardı hocam fakat obs üzerinde basit bir ses filtresi ile bu sorunu çözdüm sesi bir tık kısıyor ve etkiliyor ama çok sade ve şık bir ses geliyor yine de. Video da engelleme sonrası ses mevcut nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu filtrelerin videosunu da kanala atacağım ilerleyen günlerde.
OBS Filtrelerini ben de kullanıyordum. Yayın açısından sıkıntı yok. Ama ben şarkı çalıp söylediğim için gitarın sesini de bu kez çok kısık algılıyor

Bu da problem yaratıyor. Bildiğim yoldan devam edeceğim demek ki ses kartı alana kadar.