Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığım son işten sonra Forum içi yazılım iş alımımı tamamen kapatma kararı aldım. Bundan sonra Codecanyon ve benzeri yerlere yazılım geliştireceğim.
24 saatte bir mail üzerinden destek taleplerini cevaplar, Türkiye'ye aldığım ödeme için vergi indiriminden yararlanır ve kayda değer bir gelir ile çalışmış olurum.
Şunu net bir şekilde söylemeliyim ki kişiye özel yazılım veya destek (sorun çözümü) amelelikten başka bir şey değildir.

Not;
https://www.r10.net/kodlama-yazilim-...post1077864501

Türkiye'den yazılım işi almak kadar insanı yıpratan bir şey yok.. Genç yazılımcı kardeşlerime tavsiye.. burada 3 kuruş için önemli vaktini satmayın/öldürmeyin.
Merhaba,

Konuyu tam okumadım ne olduğunu bilmiyorum fakat yazdığınıza katılıyorum, ben yaklaşık 3 ay öncesinde bu kararı verdim hazır script satışı yapıyorduk en azından personellerimizin sgklarını felan karşılıyor mantığımız vardı lakin bi döndük baktık ki canı sıkılan bize yazıyor biz normalde 15 gün teknik destek süresi veriyoruz adam 3 yıl önce almış hiç kurmadım diyor ne yapayım şimdi geri çevirsen esnaflığa yakışmaz çevirmesek daha beter başımıza iş alıyoruz.

Bu sebep ile çoğu scriptti devrettim artık kafam rahatladı uzun süredir yurtdışına proje üretiyoruz 1 saat fazla iş yaptırsalar ücretini yolluyorlar.