OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bu mikrofonu almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
Phantom Power olmadan ve gürültü, patırtı cızırtıları en profesyonel şekilde engelledikten sonra ki ses videonun ilerleyen kısımlarında mevcut hocam yakınlaşıp uzaklaştım oradan bakabilirsiniz. Fakat Phantom Power gibi ürünleri kullanarak ürünün ses kalitesini zirveye çıkarabilirsiniz görünüş ve kullanış olarak şahsen beğendim şık bir tasarıma sahip fakat yayları korkutucu dün kurarken bir tanesi fırladı mazallah bunlar böyle bi fırlasa kaşa göze ciddi zarar verebilir fırlaması temas olmadıkça çok zor ama o travmayı yaşayınca bi irkildim

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

BM800'ü ben de 2 yıldır kullanıyorum. Kayıt alırken dip ses sıkıntısı yaşıyor musunuz siz de? Vegas ile dip sesi çözebiliyorum ama keşke bununla hiç uğraşmasam dediğim zamanlar oluyor. Phantom Power'a sahibim ancak ekstra bir ses kartım yok, asıl sebebin bu olduğunu düşünüyorum.
Dip ses patırtı gürültü diğer mikrofonumda da çok fazla vardı hocam fakat obs üzerinde basit bir ses filtresi ile bu sorunu çözdüm sesi bir tık kısıyor ve etkiliyor ama çok sade ve şık bir ses geliyor yine de. Video da engelleme sonrası ses mevcut nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu filtrelerin videosunu da kanala atacağım ilerleyen günlerde.