Mjoris58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle istikrar önemli. Ben bunun faydasını görüyorum. Hatta haftalık 2-3 video atabilirsem gidişat da o şekilde hızlanıyor. Kanalınizi insanlara link atarak abone olmalarını istemeyin. Videoları organik keşfeden izleyen kisiler abone olsun, beğensin. Evet zor, çünkü niş bir kategori. Bir oyun kanalına göre çok çok zor bir serüven. Ancak kitlenizin hangi videoları sevdigini izlediğini keşfedip bunlara yönelik ilerlerseniz abone ve beğeni otomatik olarak gelecektir. Biraz da YouTube a ayak uydurup dümdüz eğitim gibi anlatmaktansa ilgi çekici video kurguları oluşturabilirsiniz. başarılar şimdiden
anladım hocam çok teşekkür ederim. amacım zaten organik bir takipçi kitlesi olsun yeterli. gerisini pek istemiyorum. bunun için kapak tasarımı falan etkili oluyor ya da bilinmeyen yeni çıkan bir konuyu ele almak gerekebiliyor. sizce de öyle olunca daha mı önemli? bir de haftada 2 video atacak vaktim pek olmuyor haftada 1 ya da 2 haftada 1 yükleme yapsam izlenme abonelik kasılması daha mı sıkıntılı olur?