öncelikle konu sahibi arkadaş yerden göğe haklı kim olursa olsun aç gözlülük te yapmamak lazım. Herşeyin yeri zamanı var...

Sonrasında samimiyetinize sığınarak eleştiriseel bir yaklaşımda bulunmak istiyorum

arkadaş bi kerede mükellef muhasebecisine desin yahu sizin de maliyetleriniz arttı önümüzdeki aydan itibaren % 20 30 vs ekleyip şu fiyattan uygulayalım diye
hizmetinden memnun olmayan hiç düşünmesin değiştirsin muhasebesini ama 100-200 300- 500 tl farklar için üzmeyin mali müşavirlerinizi.. Bu konunun artık tartışma konusu olmaktan çıkmasını diliyorum..

Şşimdi herkes bir sorsun kendine faaliyetinizin açılışından bu yana aldığınız hizmet gereği gerçekten muhasebecinize ödediğiniz ücret fazla mı değil mi ?? tamamen ve sadece para açısından bakılıyorsa mükellef.co ortada duruyor hiç düşünmeyin mükellefe geçin memnun olanlarda var sonuçta
Ben ucuz muhasebe tutturup dili yanıp sonrasında fikir talep eden ve işinin ehli bir mali müşavirle çalışmadığı için çok pişman olan arkadaş biliyorum... Ucuz muhasebe tutan sürümden kazanmanın derdindedir. Mükellefi çok fazladır sizinde defterinize olan hakimiyetini bir noktadan sonra yitirir. veya az defteri vardır Mükellefin kaçmaması için ucuz fiyat verir ama işinide doğru yapıyorda olabilir. Mevzu önemli mevzu herşeyin bedeli var sonuçta maliyetler piyasa şartları ortada
ufak bir simitin 10 TL olduğu bir dönemden geçiyoruz. Arkadaşlar iş bir şekilde oluyor. o çok fatura kesmiş bu az fatura kesmiş mevzu bu değil, Meslekte önemli olan diyalog iletişim bilgi ve istişarenin gücüdür.
Mali müşavirinizi illede sorgulayacaksınız işimi doğru yapıyor mu diye sorgulayın. Liyakat ve ehil olmayan bir mali müşavir ilede çalışmayın derim. Mali müşavir dediğiniz bütün bu işlerinin yanı sıra kendini de güncel tutmak zorundadır...

Surçü Lisan ettiysem affola
saygılarımla