Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok zor degil kendim de zaten isletme lisans mezunuyum. Acikcasi yoldan birini cagirip 2 gun egitim verseniz muhasebecigi ogrenir yapar az akli basindaysa. Ama yoldan herkesi cevirirseniz dis cekimi yapamaz. Kiyaslamaniz yanlis olmus. Bana kalkip vergilere zam geldi diye kafasina gore zam yapiyorsa hos karsilayamiyorum. Cunku bu adamin hic bir masrafi artmadi. Galericilerden emlakcilardan sonra muhasebeciler de firsatciliga basladi. Bende boyle bir intiba olustu artik. Bunu sizin ya da her muhasebeci icin soylemiyorum. Bizzat kendi muhasebecim sebebiylr😁

Hayatınızda sgs sınavına hiç girdiniz mi? Madem işletme mezunusunuz. Çok kolaysa sgs sınavına girip sizde mali müşavir olun. Ucuza defter tutarsınız. Sizin gibi düşünen herkesi de kurtarsınız.
2 günde siz sadece geçici vergi nasıl yapılır öğrenin. Ya da kdv beyannamesi nasıl gönderilir, Ya da yıllık beyanname ya da muhsgk vs. vs öğrenin ondan sonra gelin konuşalım sizinle burada.
2 günde sizin öğrenebileceğiniz tek şey fatura kesmeyi öğrenmek olur. Onda da serbest bölgelere nasıl kesilir, ihraç kayıtlı nasıl kesilir, tevkifatlı nasıl kesilir vs vs. öğrenemezsiniz.