Elbette serbest piyasa deriz,
Gelin görün ki ben insanların nasıl emeğini yedirdiğini anlayamıyorum. Dostlar, az önce bir iş verenle görüştüm,
https://www.evimdekipsikolog.com/ aynısını istiyor. Olabilir, yapılır. Allah aşkına biri bu sitenin aynısını 1500₺ yaparım demiş. Ya bu sitenin aynısını wordpress ile yapsan bile sırf tema bu tutuyor zaten. Sizin hiç kendinize saygınız yok mu? Lütfen alt limit mi gelir üst limit mi gelir? 500 tl ye bu siteyi kurdurtmasın iş verende. Bu fiyatlar hem insana saygısızlık hem de yazılım camiasına. Ben iş yapayım iş alayım diye demiyorum, herkese yazık. Burada insanlar ekmeğini kazanmaya çalışıyor, ekmeğimizi değersizleştirmeyin. Özellikle 18 yaş altı YouTubedan bir şey öğrenmiş genç delikanlılar bunu yapıyor, yazılım da wordpresste bu kadar kolay değil.
valla ağzına yüreğine sağlık aynı olayı bende kupa sekteröünde yaşıyorum
kupayı alışları 25 tl

ki benim eski çalışan olduğumdan dolayı iskontom hepsinden fazla ki cok daha uyguna temin ediyorum gelin görünkü adam trendyolda 35 tl 'ye kupa satıyor ya hesap kitap yapmasını bilmiyorlar yada gerçekten emeklerine saygıları yok
elden 80 tl kargolu 140 tl ye satıyorum gerçekten kafam basmıyor 25 TL ye hadi 20 tl olsun 20 tl ye temin ettiğin bir ürünü nasıl 35 tl ye verebiliyorsun hiç mi emeğine saygın yok yada hiçmi hayatını sorgulamıyorsun bu mantıktaki insanlardan gerçekten bıktık 2017 yılında seo yapıyordum aylık 1.000 tl ye yıl olmuş 2023 adamlar hala bu fiyata seo fiyatları veriyorlar gerçekten çok yazık