Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
1.vihyper yedekleme hizmetlerinde sadece alınan hizmetler içerisinde yer alan ayarlanabilir özelleştirilebilir hizmetler içerisinde yer alan yedekleme hizmeti alındığı takdirde MÜŞTERİnin yedeklerini alacak ve oluşabilecek problemlerde sorumlu tutulabilecektir. Sözleşmede bulunan maddesi firmanın.
2.Her şeyde tarafıma bilgi verilirken ftp yapılandırılmasında neden bir bildirim verilmiyor aylarca ödeme için bile günlerce bildirim atılıyor tarafıma .
3. 160GB Dosya kapasitesine sahip hizmete 20GB FTP alanı aldığı gözükmekte doğrudur ama kullandığım alan 16 gb dır pakette zorunlu olarak almak istediğim ramli paket bu şekilde olduğu için tercih ettim her ne olursa olsun benim 20 gb yedeklememi yapmak durumundaydı firma yapmıyorsa eksik varsa tarafıma bildirim yapması gerekiyordu bu kadar önemli bir konuda yoksa benden neden aylarca yedekleme ücretini aldı.
4. Ödemesi yaptığım hizmet neden iptal ediliyor burda bir sorun var bundan resmen kaçırılıyor üstü kapatılıyor hizmetimin yenilenmesi gerekiyor iptal ediliyor.
5. Her yerden karalama derken karalamanın anlam kelimesin araştırmalarını tavsiye ederim ben karalama adı altında her yerden dedikleri gibi bir şey yapmadım sadece r10 üzerinde şikayet kaydı ve -trade kullandım forum kuralları gereğince karalama tüm sosyal medyadan vb yerlerden bu firmayı tercih etmeyin bu firma şöyle kötü bu firma böyle yapıyor şeklinde olur.
6.Firma sürekli tehtivari,aşağılayıcı,hakeret,korku,psikolojik baskı türü konuşmalar içerisinde yok mahkemeye vericez,çoçuksunuz karalama yüzünden benzeri.
7. Tarafımada aynı zamanda iftirada atmıştır sitemize saldırı düzenlediğiniz diye.