obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben off topicte konu açmayı bugün itibari ile bıraktım hocam başka alanlarda açacağım haksız işlemler yapılıyor konum kapatılmıştı sözde aynı konu diye söyledim geri getirdiler bugünde haksız bir işlem oldu bu kategoride uğraşan biri var genelde bu kategoride oluyor bu durum
Evet sadece bu kategoride var birşeyler

tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyaset yapmak yasak hocam bildiğim kadarıyla destekle veya destekleme ikisi de siyaset e giriyor ve yasaklı forumda.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyasetle ilgili açılan tüm konular siliniyor. Ben savunanın da savunmayanın da konusunun açık kaldığını görmedim. Coşkun bey böyle bir konuya siyaseti başka yerde yapın. Siyaset konuları yüzündne birbiriyle ticaret yapabilecek yüzlerce kişi birbirini engelliyor boş yere demişti.
Ülkenin halinden Memnun olur olmaz forumdaki diğer kişiler ben onda değilim inanın, sadece iyi bir konu olunca silinmiyor en ufak bir eleştiri dahi olsa konu direk '404'
Yaptığım şey sadece şu o gün saatlerce takip ettim herkes zamlardan şikayet ediyordu herkes şikayetçi ise bu partiye oy veren kimler tarzında bir şey yazmıştım.