Uzanamadığı ciğer biraz abartı olmuyor mu

İstesem tüm ofisimdeki bilgisayarlarımı Apple ile değiştirebilirim. Böyle bir gücüm var yani. Merak etme sen

Apple'ların da hayırlı olsun bu arada
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Monster Tulpar T7 den Macbook Pro 16” e geçmiş biri olarak aşırı yanlış düşünüyorsunuz. Monster apple ile ne özellik nede malzeme kalitesinde yarışabilir. Monsterin Tek artısı oyun oynatması. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı oluyor sizin bu cümleniz. Bir kere monsterden geçince kesilen fan sesi bile insanı mest ediyor macbookun çalışıp çalışmadığını ancak ekranı açıksa anlıyorum siz vantilatör sesiyle yaşadığınızdan bunu anlayamazsınız. Logo ya değil mikrofon hoparlör kalitesine, performansına +10k veriyoruz. Yazılımının tasarımının güzelliğine, takır takır çalışmasına mavi ekran görmemeye veriyoruz parayı. 5 yıl sonra cihazın çöp olmaması için veriyoruz. Değerini kutuyu açar açmaz kaybetmesin diye veriyoruz. Aynı özellikler eklenince monster da msi oluyor diyim sen anla.

konu sahibine:

pt.com.tr ve apple eğitim mağazası fiyatlarına bakmakta fayda var. Monster almaktansa oyun oynamıyorsanız apple hayatınızı değiştirir.

not: visual studio, sql studio kullanıyorsanız biraz çetrefilli fakat onun haricinde geri kalan her şey için ideal benim şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla.