Son satış konusunda normalde bir arkadaşımız satın alacaktı. Ancak yanlış bir anlaşılmadan ötürü satış gerçekleşmedi. Bu nedenle site yeniden satıştadır.
Tedarikçi Merdane nike modeli eklemiştir. Yeni modeller tedarikçi tarafından eklenmektedir. Benim istediğim tutar 7,500 Türk lirasıdır. Bütün sistem logo, tedarikçi, site dahilli fiyatıdır. Kaçırılmayacak bir fırsattır. Tedarikçi ile dropshipping modeli ile çalışabilirsinizE-ticaret yapmak isteyenlere özel hazır kurulu ayakkabı satış sitemi satıyorum. Şu anda diğer projeme yaptığım yatırımlardan ötürü bu projeyi satmak istedim. Ürünler dahil hepsi eklenmiştir. Ürünleri siz tedarikçiden sağlıyorsunuz. Tedarikçiye gerekli ücretini gönderiyorsunuz kendisi gönderimini sağlıyor. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı sorun yaşamadım. İsterseniz tedarikçiden toplu çekip siz satın ister o sizin yerine kargolama yapsın. Ürünler çok sağlam ve alan müşteriler hep mutlu. Tedarikçi çok sağlam ve gümrük dahil olmak üzere ürünlere fatura ve garanti sunuyor.
Üzülerek satışa koydum ancak çok emek verdim. Siteyi incelediğinizde verilen emeği göreceksiniz. Mevcut projelerimden birine çok büyük yatırım yaptığımdan dolayı satılıktır. Alan kişiye tedarikçi bilgileri nasıl reklam çıkabileceğini hepsini anlatacağım.
Site adresi: özel mesaj
Sitenin aylık getirisi:2000+ Sitenin açılış tarihi:30.04.2023 DA / PA Değerleri: Kategori / sitenin içeriği:E-ticaret
Günlük hit sayısı:35 Ziyaretçi kaynağı:%90 google %10 yandex Domainin yaşı:4ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Hosting dahil mi?:hayır Banlı olduğu sponsor var mı?:yok Banlı olduğu arama motoru var mı?:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı:wordpress sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Site açıldığı bugünden yana kazandırdığı tutar. Faaliyette olduğu süre fazla değil. Ortalama piyasa fiyatları ile satış yapabileceğiniz en iyi fiyatlandırma tutarı ile ürün başına kazanç sağlayacağınız tutar 599 tl ürünlerde 209 tl 699 tl olan ürünlerde ürün başına 309 tl dir.