GÜNCELLEME : TELİF KONUSU HAKKINDA YORUMLAR SORULAR GELİYOR DETAYLI ARASTIRINIZ BENIM bildiğim markanın bir parcası olmadığın ve kurulma amacın markanın deerını herhangi bir biçimde olumsuz etkilemiyorsa sorun yaşamayacagıznı . Tabi logo vs sitedeki markaya yönelik linkler yazılarla ilgili belirli detaylar da önemli ancak bunlar tabi ki de benım bildiğim kadarıyla bu yüzden detaylı arastırınız. Piyasada birçok marka+karaket. uzantı seklınde sıteler var aktifler ancak iyi incelemek ve neden telif yok tarzında sorgulamak gerek. Bu yüzden alıcı olursanız telif konusunu arastırınız ancak domainleri pek de sıkıntı cıkaracak tarzda deggıl diye düşünüyorum. detaylı bilenler aydınlatırsa sevinirim. iyi forumlar.
Merhaba arkadaslar gecen 23 adet threads içeren domain aldım satıs amacı bu forumda ve bazı sitelerde belirli miktarlarda ilana koydum ancak acaba yatırım yapmalı mı?
Örneğin çoğunluk smm agırlıklı domainler ancak forum ve fenomen ve takipçi hilesi tarzında domainler de var .
sizce neler yapmalı?
şu domain bende olsa su sıteyı acardım yada illa satacaksam su fıyatlar makuldur gibisinden düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
Not : Su sıralar bazı konulardan ötürü sektörü bırakmaya yönelik ihtimaller var elimdeki 12 siteyi 2 hostingi ile ucuza bırakıyorum siteleri görmek isteyen yoruma bu konuda pm istegi bırakabilir ilan linki atarım.
teşekkürler
Domainler
threadsforum.org
threadspanel.org
threadstakipcial.org
threadstakipcihilesi.org
threadstakipcim.org
threadspazari.com
threadspazari.net
threadspazari.org
threadstakipciforum.com
threadstakipciforum.net