Hocam MTA:SA için Hosting arıyorsan aramayı bırakmanı öneririm şuanda MTA:SA Saldırısını en optimize edebilen firma IP-Projects.de ben 11 yıldır MTA:SA platformundayım ve 108 gündür(Egemen hostingten çıktığımdan beri) bahsettiğin saldırıyı yaşıyorum. Sunucumun adı Kızıl Roleplay günlük 200-300 oyuncum var elbet duymuşsundur. Egemen Hosting adlı kişi geçen yıl MTA:SA Sektörüne girdiği gün itibariyle DDoS saldırıları başladı ardından elimizde bir sürü kanıt ile birlikte Egemen Hosting'in saldırı yaptığını MTA:SA platformunda yetkililere bildirdik. Şuanda Egemen Hosting MTA:SA'da banlı firma olarak sayılıyor kısacası sunucu adına egemen hosting yazdığında Banned-DDoS-company.com yazıyor

Utku ve Egemenin IP Adresleri + Serialleri MTA:SA Tarafından banlandı artık 1 tane sunucuya bile giremiyorlar. Bunlar tamamen sunuculara DDoS saldırıları yaparak kışkırtan, birbirine düşüren 3-5 müşteri çekicez diye 40 takla atan şaklabanlardan ibaret başka birşey değil.
1 Tane firma çıkıp keşke şu problemi çözse de çakallara kalmasa şu MTA:SA piyasası. Buradan zaten tüm Hosting firmalarına sesleniyorum ben 11 yıldır MTA:SA platformundayım MTA:SA yetkililerinin %80'i ile iletişimim var. Bu sorunu çözmeye kararli kesin bir firma varsa çıksın gelsin Türk/Yabancı MTA:SA yetkilileri ile bizzat görüştüreyim oyunun kaynak kodlarından update yaptırarak sorunu çözelim. Şuanda bu taşın altına elini koyan sadece IP-Projects.de adlı Alman firması Micheal Schinzel adlı herif ilgileniyor ve kısa süre içerisinde update yaptırarak olayı çözeceğiz. Egemen hosting gibi firmaların bu game sektöründe ki insanları huzursuz etmesine artık son verilmeli Utku denen ....... saldırı scriptlerini hazırlıyor Egemen hosting gibi firmalara paylaşıyor kenara çekiliyor. Bu işin sonu bir grup madur insan kalkacak gidecek Ankaraya Egemen hostingin kapısına dayanacak ..... olunacak artık bunun başka çaresi kalmadı yakındır. MTA:SA sektöründe Egemen hostinge 1 kuruş para yediren kim varsa hakkım haram zıkkım olsun. İşini helaliyle sağa sola saldırmadan para kazananlara hayırlı işler.
İnanmayanlar için kanıtlar;