Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numara nasıl geliyor ?

Rus sağlayıcılardan geliyor birçoğunu rat ile çektiklerini düşünmekteyim bu kadar stoğu legal yoldan elde edemezler.
bu sitelerin herhangi bir ofisi yada temsilciliği yok , üye olurken herhangi kişisel bir bilgi paylaşmıyorsunuz.

burası sağlayıcı kısmıydı
satılan numara yani benim sitemden müşterinin aldığı numara , numaranın nereden aldığı pek bulunabilir mümkün birşey değil bu birincisi nerden alındığının bulunduğunu varsayıyorum benim websiteme değil sağlayıcı siteye ulaşacaklar numara ve onay kodu oradan alındı çünkü o siteden kullanıcı hakkında veri talep edilmesi gerekiyor , bu sitelerden nasıl veri isteyecekler ? bu aşamaya gelmeden önce zaten alınan numarayı bulamayacaklar alınan numara hiç alakasız birinin üzerine olacak bunun gibi birçok neden var pm atarsanız tüm sistemi size açıklarım.
Tr de açılan mahkemede, whatsapp bilgi vermiyor, o yüzden bulunması zor ama gidip Amerika üzerinden açarsan FBI tarafından whatsapp bütün bilgileri veriyor bulunmaz diye birşey yok olmaz diye birşey yok işin detayına girince çok şey yazarım buraya o yüzden fazla kurcalamaya gerek yok siz yine bulunmuyor bilin iyi forumlar.