Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam karakola gidip anlatsanız ciddiye alınacağınızı düşünmüyorum savcılığa başvurursanız belki bir sonuç çıkar o da bir miktar para cezası olur max.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ülkede şansa yaşıyoruz gerçekten
Ne olursa olsun şikayet edin. Yorumlarda bir şey çıkmaz diyenleri aldırmayın. @Fahrettin; den destek alabilirsiniz
Tiere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz sokakta olan bir insana zorla bir şeyi yaptıramazsınız. Ha yüksek sesle milleti rahatsız ediyordur, "müziğinden rahatsız oluyorum kısabilir misin?" dersin veya polise plaka ile birlikte şikayet edebilirsiniz. Kimse ekstra bir mecburiyette değil. Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Siz ne zaman başkalarının haklarına saygı göstermenin, saygı görmenin bir parçası olarak görürsünüz o zaman sizinle aynı noktaya gelebiliriz belki. Ben üste çıkmaya çalışmıyorum; laik ve demokratik olduğunu düşündüğüm Türkiye Cumhuriyeti devletinin anayasal ferdi olarak kendi öz haklarımı savunuyorum. Sizinle daha fazla ikili tartışmaya girmeyeceğim.
serhatitap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kamera kaydi da varsa direkt sikayet edin. Kaydinizi youtube dan da paylasmanizi oneririm gerekirse destek veririz. Bunlarin din ile isi gucu yok. Terbiyesizler.
tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şey olmaz diyenler neyin kafasında anlam veremedim, acaba hangi yerde yaşıyorlar. Elinizde delil ve kanıtlar var, birde bir doktora gidip rapor alırsanız bu adamların yatarı her türlü var. Bir avukatla görüşüp dava sürecini hızlıca başlatın. Uzlaşmalarda size para teklif edeceklerdir, kabul etmemek size kalmış.
Farkeder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni normalimizin böyle birşey olduğunu. Normal olanında cezası olacağını sanmıyorum. Boşuna uğraşırsınız bence
Teknik_Rehber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötü söz sahibine aittir. Tanıdık avukat varsa sorun, uğraşın, yoksa boşver.
Polise gittim nefsi müdafaa dedi . Konuyu editleyerek bugün polise gittiğimde ne olduğunu anlattım. Bahsettiğim videoyu da birazdan konuya ekleyeceğim YouTube a atıp