Dostlar Merhaba,

Foxart Studios'un sahibi Ukrayna'dan yakın bir Türk arkadaşım, ekibinde hem Türkler hem de Ukraynalılar var ve bugün konuşurken R10 için kampanya yapma fikri doğdu. Link Directory Pro + Radio Portal scriptini aşağıdaki kodla 33.99$ yerine 10.99$'a alabilirsiniz. Codecanyon'da App Portal diye bir yazılımları var, Link Directory Pro da orada satılıyordu ama toksik bir kitle yüzünden kaldırdılar, App Portal konusunda da isteyenlere yardımcı olabilirim.

Kupon Kodu: R10

Satın Alma Linki

Herhangi bir sorun yaşarsanız bana yada firmaya mail atabilirsiniz. Türkçe soru sorabilirsiniz.

Moderatöre not: "Başka bir kişiye yada bir şirkete ait ücretli veya ücretsiz herhangi bir yazılımı satışa çıkaranlar R10'dan uzaklaştırılacaktır! Satacağınız yazılımın daha önce herhangi bir şekilde temin ettiğiniz ücretli veya ücretsiz başka yazılım ya da yazılımların belli kısımlarının birleşiminden oluşması da sorun yaşamanıza sebep olabilir." maddesi nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı hissettim, bu konuda ilgili firmadan izin aldım, zaten indirim kodunu da onlar tanımladı.