Arkadaşım, zamanında böyle bir firma ile çalışıyordum bütün gelen saldırıları filtreliyor ve engelliyordu demek ki varmış yapılmış %100 ddos koruması olmasa da firma ilgilisiyle bütün saldırılara müdahale edilebilmiş böylesine ciddi açtığım bir konuya gevşek bir şekilde yorum atarsan bu şekilde cevap alırsın sonra da karşındaki insana ergen dersin kimin ergen olduğu açıkça belli biz burada ne ile uğraşıyoruz senin çocukça yazdığın şeyler ile uğraşacak vaktim yok kumda oyna sen haydi.
haaa öyle mi olmuş şimdi o firmayla neden çalışmıyorsun desem bana bin tane bahane uydurursun yok kapandı yok şöyle böyle diye anladım ya inşallah bulursun %100 ddos korumalı bir sunucu keşke bana da denk gelseydi her şeyi engelleyen bir firma ama genelde nasıl çözebileceklerini soruyorlardı neyse üslubundan ötürü sana teşekkür ederim kaliteli bir üslubun var artık ne kadar çaresiz kaldıysan %100 yazacak kadar sana hak veriyorum bu sinirine inşallah bulursun dostum %100 ddos korumalı bir sunucu bende kumda oynarım