Bu halkın fıtratında var.
Seçim biteli 1 ay oldu.
Neyin isyanındayız arkadaşlar?
Bu ülkenin %52'si böyle yaşamak istiyoruz diye oy verdi.
Ben artık iktidara hiç suç bulmuyorum.
Sosyal Demokrat takılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağcı faşist egosuna küfrediyorum her gün.
İktidara suç bulmuyorum artık.
Kılıçdaroğlu aday olduğunda hadi oradan demediğimiz ve oy vermeye devam ettiğimiz için yaşıyoruz bunları.
Bir daha Kılıçdaroğlu görevi bırakmadan hiç bir seçimde CHP ye oy atmayacağım.
Çünkü biz iktidarın hatalarının bedelini değil muhalefetin onursuzluğunun vasıfsız egosunun bedelini ödüyoruz.
Hocamın yazdığı her cümleye imza atmak istiyorum.
Ayrıca Twitter jargonuyla burada %52 mutlu banane çağrışımını komik ve anlamsız buluyorum.
KK'lı CHP, bu seçimde alamadığını artık takla atsada a-la-maz.
Hepimiz bilinçli bir şekilde sosyal medya kullanıcısıyız. Dış sosyal ortamları saymıyorum.
Onlarca parti birleşti, alabildiğince sanatçılardan destek aldı. Fenomenlerden destek aldı. Bir sürü ülkenin desteğini aldı. Hatta öyle ki, diğer partilileri psikolojik baskıya almayı başardı.
Benim için en önemlisi, ilk ve son defa millet ittifakına oy verdim.
Sonuç: Cumhur ittifağına koyun derken, kendi cenahını koyun gibi güttüler. 2 belediye başkanı çıkıp, yalan bile söyledi.
Bu arada ekonomik buhranlar varken, saçma sapan ekonomik kararlar alınıyorken dalga geçer gibi EYT'yi çıkardı iktidar. 45 yaşında emekli olacak bir ekonomide değildik. Muhalefette bu sırada EYT LOADİNG...
Biz milletçe çok yalnızız. Bir şekilde kenetlenmek lazım..
Twitterde gördüm, paylaşayım.
📍En Sefil Ülkeler Endeksi 2022 verilerine göre, Türkiye 20 ülke arasında 10. sırada yer aldı.
1. 🇿🇼Zimbabve
2. 🇻🇪Venezuela
3. 🇸🇾Suriye
4. 🇱🇧Lübnan
5. 🇸🇩Sudan
6. 🇦🇷Arjantin
7. 🇾🇪Yemen
8. 🇺🇦Ukrayna
9. 🇨🇺Küba
10. 🇹🇷Türkiye
11. 🇱🇰Sri Lanka
12. 🇭🇹Haiti