2013 yılında sıfırdan başlayarak -tamamen sıfır- bir tornavida bir pense ile sandalye bile olmadan dükkanda kolinin üstünde çalışırken bu zamana geldiysem çok şükür. 2013'ün 1000₺ ile dükkanı açtık.
Çalışarak başarıya ulaşıyorsun. Yatarsam kimse para vermiyor bana. Asgari ücretle veya sabit maaşla bu ülkede belirli bir standartta yaşarsın. Üstüne çıkamazsın ama altına düşersin.
Rızkın 10'da 9'u ticarette. Bir günde milyoner de olabilirsin ticarette. Sabit maaş alıp da onu alamadım, bunu yapamadım boş cümleler sadece. Gerçekler bunlar.
Zeka = Yetenek
Yetenek = Para
Zekayı, yeteneği atlayıp para peşinde koşan yüz binlerce genç var bu ülkede. Ne eleman ne çırak bir tane iş soran yok. Gel bizim bölgeye her dükkanda eleman aranıyor. Nitelikli eleman olursa saniyesinde iş bulur güzel paralara.
Hiçbir şey bilmeyen adam en yüksek yaşam standardını istiyor. Hadi oradan derler adama.
Alıntılamayın beni lütfen daha fazla. Anlaşamayız
Liseyi 1.cilikle bitiren ben okulda hocalar yerine ders veren ben atanamadım ama okulda 4*4 demeyi çözemeyen çocuklar memur oldu . Geçen birini gördüm lise mezunu bile değildir muhtemelen kasap ciragiydi adam başhekim asistanı olmuş ne diyorsun hocam sen ya zeka yetenek vs vs