Alt kattaki kişiler rahatsız olmasın diye evin içinde bile dikkatli yürüyorum, yanımdan çok yüksek sesle müzik dinleyip şekil yapan araçlara ve bağırta bağırta motor kullananlara da aşırı sövüyorum, bunlar tabi ben buradayım, bana bakın, bana ilgi gösterin, beni kıskanın diye düşünen ezik kişiler sizin olay farklı. Tabi yine de ses olayına dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İşin dini boyutunu ise hiç önemsemiyorum, dinde ezan bile yok ve her " islam " ülkesi neredeyse ezanı başka başka okuyor, zaten ezan kültürü de çoğu şey gibi Yahudilerden geçme, yahudi ezanı diye aratırsanız benzerliği anlarsınız zaten. Çok güzel ahlaka sahip, ezana aşırı saygılı olduğunu düşünüp duyar kasanların anneli küfürler etmesi kabul edilemez, lütfen üşenme ve gereğini yap, hiçbir şey olmasa bile o şahıs iyi bir ders alır. Kimse hak yemesin ama hakkını da yedirmesin, siz boş ver kim uğraşacak deseniz yüz bulur nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek yaptığına devam edip belki yavaştan araçlara, insanlara zarar vermeye, halkı da gaza getirip linç etmeye kadar vardırabilirler. Bu tip insansıları toplumdan uzaklaştırmak gerektiğini düşünüyorum.